Lukijat

maanantai 16. maaliskuuta 2009

Kotisivujen tekeminen

Olen ollut muutaman illan EP-opistolla opiskelemassa kotisivujen tekoa. Aina on hyvä joskus aivosoluja rasittaa, ja oppia uutta. Kurssin tuloksena Sikasuoran sivut on nyt uusittu!

4 kommenttia:

Jarinhotelli kirjoitti...

Hei !Löysinpäs Matesla sivujen tekijän. Kiva.
- Löysinpäs Martti Lahden. Olen katsellut Mateslan sivuja ! Kiitos niistä. - Olen Rikhard Laurilan pojanpoika. Nuorin Rikun lapsenlapsista. Olemme samanikäisiä, olen -58 syntynyt. Minua kiinnostaa missä mahtaa sijaita kurpansepän se arkinen tanskanmalli kärry ? Menisin katsomaan. Olin kahtena viime kesänä Seinäjoen museossa ja en tiennyt että siellä on kurpansepän kärryt ! En tiedä onko ne vanhemman vai nuoremman kurpansepän kärryt, mutta pääsen ensi kesänä katsomaan sitä vinopuikkoosta turkulaasta kahdella penkillä. Sitten onko se Laurilan kirkkokiesitanskanmalli nähtävillä jossakin? Se missä on ikäänkuin rottinkipunosta kori? Voi olla että sitä on osittain mukaeltu tekniikan välinein jostakin kuvasta vai kuinka ? Minä heräsin yhtäkkiä suvun kärryperinteeseen vasta tänä talvena ja tein kotisivuni. Lapsena jäi laatikon pohjalle pari lehtileikettä unholaan ja Kärryseppiä kirjan sain lahjoituksena 1980 luvulla. Kotisivuillani on sukualbumini siellä valokuvissa: http://jarinhotelli.blogspot.com -Sähköpostini: jarinhotelli@gmail.com Yst. T. Jari Laurila, Vaasa

Jarinhotelli kirjoitti...

Tällä pitäisi päästä suoraan;


http://1.bp.blogspot.com/-_lZ5eNjNSB0/UIq_k_42h2I/AAAAAAAAJ8o/myXqmYLYJCE/s640/Is%C3%A4n+reki..jpg

Yst. t. Jari Laurila
Vaasa

Jarinhotelli kirjoitti...

Anteeksi !

Tässä onnistuu jo varmaan;

http://jarinhotelli.blogspot.com/2011/05/sukuvalokuvia-vanhoista-albumeista.html

yst. t. Jari Laurila

Jarinhotelli kirjoitti...

Terve !

Kuule, asut siinä sikasuoralla.
Onko Sinun tallissani Laurilan Kurpan sepän kärryt ?
Nämä: http://www.matesla.fi/ajokalut/sivukuvat/tanskanmalli.jpg

Kyseessä on minun isoisäni Juha Rikhard III Laurilan isän Juha Laurila II nuoremman tekemät kärryt.
Katsastaisin, heh, (katsoisin) kärryt ja kuvaisin muutaman valokuvan. Olen saanut karttatietoa siihen paikkaan että kärryt pitäisi olla siinä jossakin, sitten naapurissasi jossakin kuitenkin.

yst. t. Jari Laurila